• Gelaatsmassage
  Sunak style
 • Het gezicht is het deel van het lichaam waar letterlijk het meest tegen aan wordt gekeken, het meest aansprekende deel van het menselijk lichaam.
  Een gelaatsmassage heeft een positief effect op gevoelens en emoties door stimulatie van je zenuwstelsel, lymfesysteem en hormoonhuishouding en het zorgt voor minder cortisol en noradrenaline (stresshormonen) en meer endorfine en serotonine (welzijnshormonen) in je bloed en dat is in het algemeen goed voor de doorbloeding van spieren en gewrichten. 

  • Functies van gelaatsmassage:
   - Stress, spanningen, hoofdpijn en uitputting wegnemen
   - Een heel ontspannen gevoel geven.
   - Het kalmeert de zenuwen, verbetert de bloedsomloop en geeft de huid een gezonde glans
   - Door je gezichtsspieren te masseren gaat er meer bloed richting de huid.
   - Een gelaatsmassage zorgt ook voor afvoer van afvalstoffen.

   

  GELAATSMASSAGE CURSUS
  Gelaatsmassage is een zachte massage die uitgevoerd wordt met de vingers en de muizen van de hand in het gebied van het decolleté, de nek en de schouders. Het is  een belangrijk onderdeel van het vakgebied schoonheidsspecialist.

  Wij zullen in deze cursus onder andere de verschillende huidtypes, mimische spieren en ook de contra-indicaties bespreken en natuurlijk oefenen wij de diverse handgrepen en bespreken wij welke factoren een massage kunnen beïnvloeden. Je zult zien dat ondanks dat er maar een klein gedeelte van het lichaam wordt gemasseerd er in korte tijd een heerlijk gevoel van ontspanning en rust bij de ontvanger ontstaat. 

   

 • Cursusinformatie

  Cursusdag:  zaterdag 27 november 2021    
  Lestijden: 10.00 uur - 16.00 uur    
  Aantal Lesdagen: 1    
  Aantal cursisten: 12    
  Cursusgeld: € 135,00 (incl. lesmateriaal, certificaat)    
     incl. reiniging, scrub, compress, creme    
 • Inschrijven Cursus