• LET OP ONZE SPECIALS!!
 • NIEUW: opleiding Wellness masseur basis of gevorderd (geen examen aan verbonden)
  Heeft u examen vrees, wilt u leren zonder de druk van een examen, en wilt u toch een opleiding en/of cursussen volgen, dan kan dat ! Schrijf in voor de opleiding Wellness masseur i.p.v. voor de opleiding Wellness Therapeut.
 • EXTRA NIEUWS ! Wij staan weer op de Tuinfair in Midwoud

  Tuinfair is afgelopen jaren bezocht door meer dan 15000 bezoekers! SUPER gezellige dagen waarbij wij voor een extra ontspanning zorgen!

  Wij staan er al een aantal jaren. Dit jaar helaas maar 1 dag i.v.m. drukte. En dat is de 2e Pinksterdag! (maandag 21 mei)

  In 2017 stonden wij bijvoorbeeld met een team van 14 sportmasseurs, stoelmasseurs en klassieke masseurs, verdeeld over 3 dagen, waarbij wij gezamenlijk 203 mensen hebben behandeld. Voornamelijk geven wij Stoelmassages (voor de tent, aantal stoelen), maar ook Sportmassage (in de tent, 1 tafel), Kinesio Taping (waar mogelijk), Hooikoorts of hielspoor kinesio behandeling (in de tent). We vragen voor een behandeling € 5,- om de kosten te dekken. Alle behandelingen zelfde prijs. Let op, voornamelijk Stoelmassages!  

  Wilt u kennis maken met een Cupping massage behandeling, gelaatsbehandeling of een therapeutische Guasha behandeling dan kunt u een afspraak maken in de tent of via de website. Zie prijslijst voor de kosten hiervoor. Schrijft u in tijdens de tuinfair dan geven wij een korting van 50% op deze behandelingen! Per persoon 1x geldig. De behandelingen zijn een half uur of 45 minuten en kunnen ook worden geboekt voor de sportmassage en ontspanningsmassage.